Quins són els motius per a implantar un ERP a la nostra empresa?

Els principals ERP, reservats fins fa poc a les grans corporacions, es troben ara a l’abast de la majoria d’empreses. Amb la implantació d’un ERP de primera línia, el client es beneficia de tot el know-how que han fet servir fins llavors les grans corporacions en el seu desenvolupament. Els ERP líders estan funcionant a les grans corporacions, motiu pel qual tenim una garantia absoluta que cobriran les nostres expectatives.

La PIME no ha de romandre impassible davant els avenços en sistemes de la informació: ara és temps d’avançar

Si bé és cert que canviar de sistema informàtic comportava un considerable esforç en el passat, també ho és que els fabricants líders han desenvolupat utilitats per automatitzar el traspàs d’informació amb total garantia d’èxit i en un període de temps relativament curt.

Tot això comporta que en l’actualitat, per la PIME, sigui possible adquirir i implantar aquests sistemes a un preu raonable.Tota implantació d’un ERP suposa tres tipus bàsics de cost:

El cost del hardware no dependrà de l’ERP escollit, sinó del grau de fiabilitat desitjat i la capacitat del sistema (velocitat, emmagatzematge, número d’usuaris, etc .).

El cost d’implantació tampoc no dependrà de l’ERP escollit. Dependrà, fonamentalment, de la quantitat de funcionalitats que s’activin. A més alt grau d’implantació, més alt grau d’automatització i organització assolirà la seva empresa. Amb els ERP més complets, la implantació pot dividir-se en diverses parts: primer el més fonamental; després, allò accessori.

Dels tres costos, el de les llicències n’és el més important perquè:

Aleshores, si desitgem realitzar una bona inversió, haurem d’optar per un ERP líder: encara que el seu cost sembli relativament superior a curt termini, són els únics que ofereixen una garantia absoluta.

ERP - Sistemes de Gestió - Enterprise Resource Planning

"La tecnologia al servei de la gestió"
AdPime Iberia, S.L.
Informació de contacte:

AdPime Iberia, S.L.
C/ Sant Ferran. 36 L2
08330 Premià de Mar
Telèfon: 937 515 932
e-mail: w6@adpime.com
Tecnologia de demà disponible avui

Principal | Serveis | ERP | Qui Som