Per què Movex?

Hi ha una gran quantitat de propostes, totes elles inútils sense una bona implantació. Movex ens ofereix la seguretat de poder cobrir les demandes dels nostres clients a un cost raonable. Degut a la solidesa de Movex i a la manera en què ha estat programat, disposem de tota la informació necessària per poder realitzar implantacions amb èxit.

Ja que Movex ha estat dissenyat per cobrir el major nombre de necessitats, la seva implantació és més eficaç i efectiva. Pot implantar-se per fases.

Movex està desenvolupant constantment noves funcionalitats, compatibles, totes elles, amb versions anteriors. Per aquest motiu, podem garantir que no només cobrirem les necessitats actuals, sinó també les futures. Hi ha continuïtat en la millora del producte. Com a exemple, n’hi ha prou amb destacar que en l’actualitat ja és possible disposar de l’aplicació en entorn Java (el sistema que s’acabarà imposant, segons els experts).

Movex és també una aposta segura per als nostres clients. En el seu desenvolupament hi ha implicats més de 3000 empleats a 40 països del món . Empreses de l’estatura de Bodegas Torres, RENFE, Tesa, Derby, Punto Blanco, ABB i BT, entre d’altres, estan satisfetes amb Movex.

Movex treballa amb múltiples idiomes.

Movex és flexible, interactiu i fàcil d’utilitzar. És una eina ideal per a tots els entorns. Tots els mòduls segueixen la mateixa filosofia de funcionament; fins i tot, és possible que cada usuari realitzi la seva pròpia personalització per tal de disposar només de la informació que necessita i eliminar-ne la innecessària.

Movex és una solució global que compta amb tots els mòduls necessaris per al seu negoci, des de la recepció de la comanda a la Web, fins el llançament i report de les operacions a la fàbrica. Tot això, amb un elevat nivell. Movex compta amb més de 1000 components, disponibles tots ells per millorar la gestió del seu negoci.

Movex li facilitarà la informació necessària per a optimitzar l’ús dels recursos, adaptar-se ràpidament als canvis i complir les especificacions del seu client.

Si desitja conèixer amb exactitud el que Movex pot fer, li suggerim que vegi el següent exemple basat en implantacions reals.

ERP - Sistemes de Gestió - Enterprise Resource Planning

"La tecnologia al servei de la gestió"
AdPime Iberia, S.L.
Informació de contacte:

AdPime Iberia, S.L.
C/ Sant Ferran. 36 L2
08330 Premià de Mar
Telèfon: 937 515 932
e-mail: w6@adpime.com

Els clients de Movex ens avalen:

Torres, Sara Lee (Abanderado, Princesa, ...), Conservas Dani, Fichet, Derbi, Lacoste, TESA, SAS, Renfe, Punto Blanco, Almirall, Pharmacia, PanRico, Estampacions Sabadell, Freixenet, Purificación García, Sach, Roller, Federal Signal, Grup Soler, Atlas Copco, Proquimia, Menorquina, Canon, SKF ...

Principal | Serveis | ERP | Qui Som