AdPime Iberia neix com una divisió d’AdCon Sistemes, fundada l’any 1992 ha desenvolupat activitats d’avantguarda com el desenvolupament del sistema de la primera casa domòtica a Espanya (Corbera d’Or) o el disseny i explotació de la primera web hispana en electrònica de consum ( www.quesabesde.com).

Actualment existeixen tres àrees de negoci diferenciades:

La missió d’AdPime Iberia es proveir la petita i mitjana empresa de la tecnologia i organització necessàries per a competir al més alt nivell i a un cost raonable.

A AdPime Iberia creiem que la petita i mitjana empresa no pot romandre al marge de les noves tecnologies i tendències en gestió empresarial. A AdPime col·laborem amb els nostres clients per a obtenir empreses a les que regni un bon ambient de treball, on les persones es sentin integrades a l’organització i puguin implicar-se a la millora dels processos i rendibilitat.

Les nostres implantacions de movex proveeixen la base per a transformar les empreses en organitzacions planes, a les que la informació flueixi i les decisions siguin en base a dades reals.

Els nostres Web-Sites son solucions de baix manteniment en els que, no sols mostrar una informació estàtica de la companyia, sinó permetre, de manera fàcil, la publicació de noticies, esdeveniments, informacions de producte, etc, a mesura que es generen.

El nostre lema es “fer fàcil allò complicat”, per que sabem que, en essència, aquell que fa les coses complicades de la manera més senzilla serà el més competitiu i, per tant, obtindrà un major benefici.

Solucions tecnològiques per a una gestió excel·lent a la Pime

Qui Som
AdPime Iberia, S.L.
Informació de contacte:

AdPime Iberia, S.L.
C/ Sant Ferran. 36 L2
08330 Premià de Mar
Telèfon: 937 515 932
e-mail: w6@adpime.com
Tecnologia de demà disponible avui

Principal | Serveis | ERP | Qui Som